Halmstad nästa

I morgon reser jag till Halmstad på konferens. Det ser jag verkligen fram emot. Halmstadkonferensen hålls varje år och handlar om biblioteksutveckling. Det här är den tjugonde i ordningen, men den första som jag åker på. Programmet verkar mycket intessant. I deltagarlistan ser jag också att jag kommer att få tillfälle att träffa flera vänner och bekanta, och jag tror att det kan bli lika givande att prata med dem som att ta del av programmet. Och kul!

Sen är det ju alltid roligt att få lufta sig lite och se andra nejder – alldeles väldigt roligt tycker ju jag. Nästa det roligaste som finns. Jag har tagit av fodret från jackan och plockat fram tunnare skor. Lite mer vår än här måste det ju vara. Jag var i Halmstad en del som barn, men inte så mycket att jag känner mig hemma, som i Varberg och Falkenberg. Och det nya biblioteket har jag inte sett. Det ser fint ut på bilderna!

Bild på Halmstads stadsbibliotek från Flickr, av ET Photo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s