Impopulära städer

Svenska Dagbladet publicerade idag en lista över de europeiska huvudstäder som varit minst sökta på sajten Flygresor.se under första kvartalet i år. Den är intressant! Jag brukar klaga på att så få städer/resmål får så mycket uppmärksamhet hela tiden, som till exempel Barcelona och London. Här har vi motsatsen. Här kanske jag kan hitta något intressant.

Nåja, Baku (plats 3) och Minsk (plats 4) har inte ens jag funderat på att resa till. Men ettan, Tbilisi, drömde jag faktiskt om att besöka en period, när jag läste mycket om Sidenvägen. Tbilisi, Samarkand, Bokhara… Läckra namn ialla fall.

Två av  städerna på listan är sådana jag mycket gärna vill resa till nu, snart! Tvåan Bratislava och sexan Ljubljana.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s