Vinterpanik

Nu har vintern kommit till Umeå och plötsligt var det bara nödvändigt. Hela familjen var överens. En hel vinter, kanske ett halvår, med snö och is under fötterna klarar vi inte. Så nu är sportlovsveckan bokad.

En bungalowlägenhet på hotell Walhalla (visst känns det att man är i Spanien ;)) i Playa del Inglés på Gran Canaria.

Walhalla, Playa del InglésBara tanken att jag kommer att sitta på terassen med ett glas vin och titta ut över den gröna gräsmattan i mars är värd hela kostnaden. Och det spelar inte någon roll alls att Playa del Inglés liksom inte är drömresmålet. Skönt klimat och direktflyg från Umeå på lördagar avgjorde.

Det ska bli intressant att komma till Gran Canaria igen. Vi var där en gång för många år sen, när barnen var små. Den här gången skulle jag vilja göra en ö-rundtur, eller i alla fall ta en tripp till Las Palmas. Jag lär inte få med mig någon annan i familjen, men det gör ingenting.

Det enda som är tråkigt är att det är så långt till mars – 140 dagar kvar.

Bild från Ving.se

2 svar till “Vinterpanik

  1. Hamnade här när jag googlade Walhalla och bloggar 🙂 Vi ska också bo på Walhalla men i februari. På gran Canaria är vi varje vinter ett par veckor (jo jag vet , tråkigt men oändligt skönt och förutsägbart) och har hyrbil för att kunna ta oss upp i bergen bl.a. Rekommenderar varmt att färdas inåt, ön är mycket vacker när man lämnar turist stråken .Det finns pärlor även på Gran Canaria 😉

  2. Vad kul att höra! Vi skulle gärna åka redan i februari vi också, men med tonåringar i familjen är det svårt att fara under teminstid. Jag kommer definitivt att försöka se lite mer av ön den här gången, även om jag inte har någon lust att hyra bil.

    Det är härligt att ha lite sol att se fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s