Stockholmsweekend

I går var jag sjuk. Jag mådde hemskt dåligt och blev väldigt gnällig och elak. C har alltid svårt att veta hur han ska hantera situationen när jag blir så där. Men till slut tog han till det enda som nästan alltid fungerar: prata om resor.

Han fick mig att börja tänka på vår stockholmsresa i april, om vilket hotell vi ska bo på och vad vi ska göra om det blir vackert väder och om det blir dåligt. Det fick mig för en stund att sluta tycka synd om mig själv.

Hotellet heter Clarion Collection Hotel Tapto och ligger vid Stadion. Det blir nog bra! Och vi flyger till Bromma, bekvämt.

Sista helgen i april måste det väl vara jättefint och vårligt i Stockholm. Vi ser båda fram mot att få uppleva staden till fots i vårsolen. Det har vi talat om många gånger under de senaste, iskalla veckorna. Utsikten från Söders höjder längtar jag efter, och det ska bli kul att se om C känner igen sig i sina gamla trakter kring studenthemmet på Gärdet och KTH.

Dessutom ska vi träffa en gammal vän som vi träffar alldeles för sällan. En öl på Monks café blir det nog också – de har över 2000 ölsorter, så vi ska nog kunna hitta någon ny, intressant – och en och annan god matbit. Jag har blivit så sugen på libanesisk mat efter Dubai. Jag måste fråga min bror om han vet någon trevlig sådan restaurang. Han brukar annars kunna få bra tips från sina arbetskamrater.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s