Från vargavinter till naken asfalt…

…på så där en vecka. Det gör mig förvirrad. Vart ska jag rikta min längtan nu? Är det dags att köpa fröpåsar och planera balkonggrönskan? Spana efter de första snödropparna? Eller ska jag fortsätta att läsa sista minuten-annonser och sukta efter en solkick på sydligare breddgrader?

Jag måste erkänna att jag inte har sökt efter sista minuten-resor så ofta den här vintern. Dubairesan i januari gjorde susen. Jag har alltid tyckt att det har gett bätttre effekt på vinterhumöret att resa i november än i januari, men den här gången funkade januari riktigt bra. Det är väl annat som spelar in också.

Men det är ju bara mitten på mars än. Trots om jag vet att det alltid blir bakslag, även om det är april när snön börjar rasa från taken, så tror mitt hjärta att nu är det vår! Nu går jag och ställer ut stolarna på balkongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s