Nytt om Spanien

barcelonaJag har varit många gånger i Spanien, kanske ett 20-tal. En hel sommar tillbringade jag där, först på resande fot, sedan några veckor på språkkurs i Barcelona. Jag har också läst en hel del om landet. De bästa böckerna tycker jag är de av Thomas Gustafsson – Spanien sol och skugga, Barcelona och Madrid. Intressanta, välskrivna och snygga.

Därför blev jag väldigt glad idag när jag läste på bloggen Ett annorlunda Spanien att han planerar tre nya böcker. Den första, Spanien: en färd genom historien kommer redan i vår. Jag kommer att springa till bokhandeln!

Thomas Gustafsson har också en hemsida med en mycket bra och innehållrsik guide till Spanien, tänkt som ett komplement till hans bok.

Ett svar till “Nytt om Spanien

  1. Hej Annika!

    Jag tror att de här böckerna kommer bli en höjdare nästa år.

    Feliz año nuevo!
    /Monica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s