TV

Jag såg av en slump i lördags att Kanal 9 har börjat visa Michel Palins Europa-program. Halva programmet hade redan gått när jag satte på TVn. Jag kastades direkt in i Sarajevo, det var häftigt, som att vara där igen! Vi såg restaurangen där vi åt middag. Jag missade tydligen Slovenien, Kroatien och Mostar. Hoppas verkligen de sänder det igen någon gång! Det här var i alla fall det första avsnittet, det är sex kvar.

Michael Palin gör fantastiska program. När jag har sett ett av dem är det omöjligt att stå ut med Packat och klart eller dravlet de visar på Travel Channel på ett bra tag. Att de som gör reseprogram inte fattar att vi som tittar inte vill ha en resebroschyr i tv-form – eller är det det de flesta vill?

Bild från Sarajevo i somras.

Sarajevo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s