Jag köpte en väska i alla fall

Den roliga Oilily-resväskan jag har hittat kan jag inte gärna köpa, jag som redan har en alldeles nyköpt resväska. Men Oilily har andra väskor – och en axelremsväska behövde jag faktiskt jätte jättemycket. Så nu är den här min:

OililyväskaJag är supernöjd! Rätt format, datorn får precis plats. Rymlig för övrigt också, en riktig ”slukar allt-väska”. Funkar både till jobbet och på resa. Och inget flaxigt lock som är i vägen jämt. Den blå färgen är underbar, och mönstret ännu roligare än på resväskan.

Baksidan av väskanBaksidan visar man ju inte ofta, det är nästan synd.

Ett svar till “Jag köpte en väska i alla fall

  1. Verkligen fin! Jättefint mönster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s