Amerika, Amerika!

I USA har jag aldrig varit. Jag ska inte dit heller. Inte under det närmaste året i alla fall. Men det ska mina barn.

Det började så här: En språkresa till sommaren, någon? Nä, nä sa sonen. Visst, sa dottern. Frankrike? Kanske ett annat år, men intensiv engelska i Oxford? Vill tänka lite…

Monument Valley CampTänkandet slutade med att både hon och hennes bror åker till USA. Inte språkresa, utan STS Experience. USA Coast to coast. Tre veckor i minibuss och tält. New York, Washington, New Orleans, Las Vegas, Grand Canyon, Disneyland, Los Angeles – nästan allt. Forsränning, alligatorspaning, helikoptertur.

Jag vet, det är inte jag som ska åka. Det är de. Men jag får väl räkna den här resan som lite min i alla fall? De är väl fortfarande liksom en del av mig?

Bilden är lånad från STS hemsida

Tillägg 9/1: Kolla filmen jag fick tips om i kommentaren: http://vimeo.com/18448519. Så här är det alltså!

2 svar till “Amerika, Amerika!

  1. Hej! Jag googlade lite och hittade till din blogg och att du funderar på att skicka dina barn till USA och fantastiska Coast to Coast. Jag reste med 50 ungdomar i somras och kan bara säga: Wow! Vilken resa! Jag har också gjort en liten film (liten å liten, 53 min lång blev den) från vår resa: http://vimeo.com/18448519

    Så jag kan varmt rekommendera USA Coast to Coast!
    God fortsättning!

  2. Hej! Ja, det låter som en fantastisk resa – fast jag har lite svårt att begripa hur man kan klämma in så mycket på tre veckor. Det är bokat och klart, så 22 juli åker de. Jättekul att titta på din film, då fattar man lite mer att det är verkligt, liksom!

    /Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s