Badparker

Jag och familjen har varit många gånger på olika äventyrsbad. Paradisbadet i Ö-vik och Pite Havsbad för det mesta, men vi har ockå varit på Gustavsvik i Örebro, Rosenlundsbadet i Jönköping och Aqualand på Gran Canaria. När vi var som mest inne på det här äventyrsbadandet hade vi mycket glädje av Badpatrullens webbsajt. Den startades för mer än tio år sedan, men ligger fortfarande kvar. Gamla uppgifter och brutna länkar till trots hittar jag en del kul att läsa där. Men kanske är jag bara nostalgisk.

I andra länder finns det tydligen ännu större och häftigare badparker. Nu är barnen egentligen för stora för att tycka att det är kul att gå med mamma och pappa på sådana ställen, men kanske ändå…

Reseguiden.se har just nu en artikel om fem badparker i Europa. Mest lockande av de fem tycker jag Tropical Islands söder om Berlin verkar. Världens största tropiska inomhusregnskog och badland! Det vore något när snön yr här hemma. Man kan övernatta inne i regnskogen också, det finns tält och bungalows att hyra. Men då måste man stå ut med lite kackerlackor.

tropical islands

bungalows

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s