En helg i Sundsvall

Att bara komma bort ett par dagar är riktigt upplivande, även om det bara är till Sundsvall. Några timmar på bussen, där man inte kan göra annat än att bläddra i en tidning, fika och småprata. Ett bekvämt hotell, god middag och en liten pub-runda. Nog hade vi trott att det skulle vara lite mer vårväder, det var soligt men kallt och blåsigt. Fast det gjorde inte så mycket, vi trivdes ändå. Vi såg många märkliga fordon, som vårsolen hade lockat fram, och drack lokalbryggt öl på Irish pub (dock ingen höjdare).

På söndagen kunde vi inte undvika IKEA. Dit kommer man på en kvart med Birstapendeln. Men det var inte mycket vi ville ha där. Det kändes lite konstigt först, man är ju där för att shoppa! Men sen var det rätt skönt att bara gå runt och titta på allt vi inte behöver. Vi behöver faktiskt en ny soffa, men vi konstaterade snabbt att den får vi köpa någon annanstans.

Ett svar till “En helg i Sundsvall

  1. Ping: Korta resor « Restankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s