Prylgalen?

Om jag behöver en sak vill jag inte köpa en som är tråkig eller som jag inte rikigt gillar. Få saker, men just de rätta sakerna, det är så jag vill ha det. Det är kanske därför jag inte tycker så mycket om att shoppa – jag hittar så sällan något jag faktiskt vill ha.

Ibland blir man bara tvungen att köpa en sak av praktiska skäl. Som i höstas, när jag behövde en resväska – den gamla hade gått sönder. Ett gyllene tillfälle att köpa någon riktigt fin.

Jag sökte och sökte – se mitt tidigare blogginlägg. Men inte hittade jag Väskan med stort V inte. Det fick bli en tråkig svart. Den kan man ju alltid piffa upp med ett roligt bagageband…

Men, typiskt, typiskt – nu har jag hittat den – Väskan:

Oilily trolleyDen kommer från Oilily, och jag hittade den på Travel Heroes. Visst är den häftig! Och mjuk – på en annan webbsajt står det att den är hård, men jag såg den på riktigt i en affär i Tallin häromdagen, och nog var den mjuk. Och så fin. Vill ha, vill ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s