Väska för mina behov

Jag går i resväskköpartankar. Bixtlåset på den gamla gav upp i somras. Inte så att det gick sönder helt, tack och lov, men ungefär varannan gång jag skulle öppna eller stänga det fastnade det, så jag trodde att nu är det klippt. Jag gör inte en resa till med den väskan!

Ny väska blir det alltså. Men vilken? Vilken sort passar bäst för alla olika behov? Vad ska man tänka på? Vikt, stabilitet, fickor och fack. Hur bra är hjulen? Borde läsa tester. Tråkiga saker att fundera över.

Jag tänker hellre på hur den ska se ut.  Jag vill ha en som är kul och snygg, och som inte alla andra har!

Om jag köper en hård väska finns det många roliga att välja på:

ResväskorAccent har väskor med världskarta eller karta över New Yorks tunnelbana på.1095:- eller 1195:- beroende på storlek.

Ännu roligare hårda väskor hittar jag på Travel Heroes. Britto från Heys. 3299:- för mellanstorleken – nej där har väl smärtgränsen passerats för länge sen. Fast jag måste nog titta in nästa gång jag kommer till Stockholm, de har butik på Jakobsbergsgatan.

Resväskor Library lovers
En väska med Library lovers-märket, kanske? De här går att köpa via Svensk biblioteksförening. Fast är de snygga – nää!

Men jag tror att de flesta väskor nu är anpassade för flygresor. Hårda väskor med fyra hjul – hur fungerar det på tåg eller kullerstensgator? Det går nog inte så bra att klämma in en hård väska under ett tågsäte.

Men varför i hela världen är de mjuka så väldigt tråkiga? Vi får se om förnuftet eller känslan segrar.

Produktbilder från de olika tillverkarnas/försäljarnas sajter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s